Oddworld: Abe’s Oddysee New ‘n’ Tasty are dată de lansare pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 16.01.2015
Oddworld: Abe's Oddysee New 'n' Tasty are dată de lansare pentru PC

Lansat în vara anului trecut pe PlayStation 4, Oddworld: Abe’s Oddysee New ‘n’ Tasty (remake-ul HD al clasicului Oddworld: Abe’s Oddysee) tocmai a primit date de apariţie pentru versiunile de PC (Steam), Xbox One şi PlayStation 3.

Oddworld Inhabitants şi studioul Just Add Water au confirmat că jocul va fi lansat pe PC (în versiuni pentru Windows, Mac şi Linux) pe 25 februarie 2015, în timp ce ediţiile pentru Xbox One şi PlayStation 3 vor vedea lumina zilei la începutul lunii martie 2015.

Oddworld: Abe's Oddysee New 'n' Tasty

Oddworld: Abe’s Oddysee New ‘n’ Tasty oferă grafică 3D adusă la zi, fiind păstrat însă gameplay-ul clasic. A fost eliminat conceptul de a progresa din ecran în ecran, lumea de joc fiind acum continuă. Camera îşi schimbă subtil unghiurile pentru a oferi o perspectivă cât mai spectaculoasă asupra lui Abe si a mediului de joc remodelat în 3D.

Oddworld: Abe’s Oddysee New ‘n’ Tasty va fi disponibil pentru PC începând cu 25 februarie 2015, prin intermediul Steam, la un preţ de 20$ / 15£ / 20€, la care se va adăuga o reducere suplimentară de 10% în cazul precomenzilor. Mai multe detalii despre precomenzi şi cerinţele de sistem ale jocului vor fi anunţate în curând.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News