One Piece Unlimited World Red – Deluxe Edition vine pe Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 25.07.2017
One Piece Unlimited World Red - Deluxe Edition vine pe Nintendo Switch

Bandai Namco Entertainment a anunţat că jocul One Piece Unlimited World Red – Deluxe Edition va fi lansat în premieră şi pentru Nintendo Switch, pe 29 septembrie 2017. Jocul va include noi caracteristici, atât din punct de vedere tehnic, cât şi în ceea ce priveşte conţinutul propriu-zis.

One Piece Unlimited World Red va avea suport Full HD pe Nintendo Switch, jucătorii putându-se bucura, la un framerate de 60 de cadre pe secundă, de tot conţinutul adiţional, reprezentat de cele peste 40 de DLC-uri incluse.

Ediţia de Nintendo Switch se distinge de versiunile dedicate altor paltforme prin modul de joc cooperativ, care permite ca doi jucători, prin folosirea a două Joy-Con-uri, să parcurgă întreaga aventură împreună, indiferent dacă sunt în faţa televizorului sau dacă se află în deplasare.

One Piece Unlimited World Red – Deluxe Edition se va lansa în format digital pentru PlayStation 4 şi PlayStation 4 Pro, respectiv pentru PC, pe 25 august 2017. Versiunea de Nintendo Switch, atât în format digital, cât şi fizic, va fi disponibil începând cu 29 septembrie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News