One Piece World Seeker primeşte un nou trailer

Autor: Cosmin Aionita | 04.06.2018
One Piece World Seeker primeşte un nou trailer

Bandai Namco Entertainment a lansat un nou trailer pentru One Piece World Seeker, considerat de companie drept cel mai ambiţios joc bazat pe franciza One Piece de până acum.

Povestea jocului va purta fanii pe una dintre insulele misterioasei lumi noi, devastate de război. Jail Island a fost denumit iniţial Jewel Island datorită rezervelor de minereuri preţioase folosite pentru a construi nişte minuni tehnologice, care la rândul lor au dus la creşterea comunităţii de pe insulă. Prosperitatea neaşteptată a otrăvit însă vieţile localnicilor, atrăgând hoţi, piraţi şi invadatori, care au transformat insula paradisiacă într-un refugiu pentru nelegiuiţi.

Nenumăraţi oameni şi-au pierdut vieţile înainte ca World Government să restabilească ordinea pe insulă, preţul plătit fiind însă unul imens. Instalaţia subacvatică gigantică şi prezenţa din ce în ce mai evidentă a forţelor armate confirmă că se petrece ceva ciudat în culise. Există câţiva care nu şi-au pierdut însă speranţa, iar sosirea Straw Hat Crew poate schimba lucrurile în bine.

Jucătorii vor intra în pielea lui Luffy şi vor folosi puterile sale Gomu Gomu no Mi (fructul Gum-gum) pentru a investiga insula. În afară de viteza sporită conferită de Devil Fruit, jocul va conţine şi diferit tipuri de Haki. De exemplu, Kenbunshoku-no-haki (haki de observaţie) va permite depistarea oponenţilor de la distanţă, în timp ce Busoshoku-no-haki (haki de armament) va face atacurile lui Luffy cu adevărat redutabile. Luffy va lupta împotriva diferiţilor oponenţi , care vor include, pe lângă alţii, familia Vinsmoke şi pe vice-admiralul Smoker, alături de întregul său echipaj.

One Piece World Seeker este aşteptat în cursul anului 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (în format digital, prin intermediul Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News