Outcast: Second Contact, gratuit prin Humble Bundle

Autor: Cosmin Aionita | 23.11.2018
Outcast: Second Contact, gratuit prin Humble Bundle

Humble Bundle oferă un nou joc gratuit celor care aleg să se încrie pe lista de abonaţi la newsletter-ul site-ului. De această dată, este vorba despre Outcast: Second Contact, remake-ul modern al unuia dintre cele mai revoluţionare jocuri ale anilor ‘90. Pentru a descărca jocul, urmaţi acest link şi apăsaţi butonul “Get The Game”. Acesta va fi livrat sub forma unui download DRM-free, pe care îl puteţi păstra sau scrie pe un stick sau disc pentru a putea să-l instalaţi oricând doriţi.

Outcast a scris istorie în 1999, atunci când a fost lansat iniţial, fiind unul dintre primele titluri open world care permiteau jucătorilor să exploreze un mediu de joc dinamic, redat în întregime în 3D, cu nu mai puţin de doi ani înainte de apariţia lui Grand Theft Auto III. Remake-ul Outcast: Second Contact a fost lansat în toamna anului trecut, fiind realizat de studioul Appeal şi publicat de Bigben Interactive.

Grăbiţi-vă însă: Outcast: Second Contact nu va mai fi disponibil în mod gratuit pe Humbe Store decât pentru încă 1 zi şi 8 ore (din momentul publicării acestui articol)!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News