Pac-Man şi Galaga debutează pe Facebook

Autor: Cosmin Aionita | 19.12.2016
Pac-Man şi Galaga debutează pe Facebook

Bandai Namco Entertainment Europe se numără printre primii publisheri care oferă în mod gratuit acces utilizatorilor de Facebook la două jocuri legendare prin intermediul Instant Games. Astfel, toţi cei care deţin conturi de Facebook se pot juca gratuit Pac-Man şi Galaga direct în News Feed sau în aplicaţia de mesagerie a reţelei de socializare.

Instant Games oferă jucătorilor şansa de a încerca gratuit primul nivel al celor două jocuri legendare, putând să compare scorurile obţinute cu rezultatele prietenilor ori să se laude cu ele partajându-le direct pe pagina proprie de Facebook. Atât în Pac-Man, cât şi în Galaga, utilizatorii au la dispoziţie o singură „viaţă” să termine stagiul disponibil.

2016 marchează cea de-a 35-a aniversare a legendarului space shooter Galaga, o oportunitate perfectă pentru nou veniţi şi pentru nostalgici să se conecteze la Facebook şi să încerce unul dintre cele mai iubite jocuri arcade.

Pac-Man şi Galaga pot fi accesate din News Feed-ul Facebook, urmând aceste link-uri: https://www.facebook.com/pacman.instant/ sau https://www.facebook.com/galaga.instant/, ori din aplicaţia de mesagerie a reţelei de socializare prin apăsarea iconiţei în formă de controller.

Pac-ManGalaga

Urmărește Go4Games.ro pe Google News