Paragon a primit noi clipuri de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 17.02.2016
Paragon a primit noi clipuri de gameplay

Epic Games a publicat un nou clip de gameplay din jocul Paragon, noul MOBA al companiei. De această dată aveţi ocazia de a vă familiariza cu mecanicile de bază ale genului MOBA.

Paragon va oferi mai mulţi eroi jucabili, fiecare cu propriile abilităţi şi stil de joc (pe unul dintre acestia – Kallari – il puteti urmari la lucru in clipul de mai jos), lupte de 5 vs. 5, trei lane-uri, turnuri de apărare etc. Elementelor clasice ale genului le vor fi adăugate particularităţile precum controlul responsiv caracteristic shooterelor third person, grafica de excepţie posibilă graţie Unreal Engine 4 sau un sistem de cărţi de joc, pe care le veţi putea câştiga jucând Paragon şi cu ajutorul cărora se vor putea construi deck-uri personalizate, numai bune pentru a le arunca în lupta împotriva altor jucători (mai multe detalii despre acesta in clipul atasat mai jos).

Paragon va fi disponibil mai întâi în primăvara lui 2016, într-o versiune Early Access contra cost. Mai apoi, noul joc al celor de la Epic Games va intra în Open Beta în vară. Paragon va fi lansat în versiuni pentru PC şi PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News