Paragon – avalanşă de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 19.02.2016
Paragon - avalanşă de gameplay

Epic Games a publicat un nou trailer pentru Paragon, noul joc MOBA al companiei. Şi de această dată avem de-a face cu câteva secvenţe de gameplay din Paragon, prezentând eroii jocului, precum şi abilităţile acestora.

Paragon va oferi mai mulţi eroi jucabili, fiecare cu propriile abilităţi şi stil de joc, lupte de 5 vs. 5, trei lane-uri, turnuri de apărare etc. Elementelor clasice ale genului le vor fi adăugate particularităţile precum controlul responsiv caracteristic shooterelor third person, grafica de excepţie posibilă graţie Unreal Engine 4 sau un sistem de cărţi de joc, pe care le veţi putea câştiga jucând Paragon şi cu ajutorul cărora se vor putea construi deck-uri personalizate, numai bune pentru a le arunca în lupta împotriva altor jucători.

ParagonParagon

ParagonParagon

Paragon va fi disponibil mai întâi în primăvara lui 2016, într-o versiune Early Access contra cost. Mai apoi, noul joc al celor de la Epic Games va intra în Open Beta în vară. Paragon va fi lansat în versiuni pentru PC şi PlayStation 4. Până atunci însă, puteţi urmări, în continuare, o veritabilă avalanşă de secvenţe de gameplay şi păreri despre Paragon.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News