Paragon – primele secvenţe de gameplay din versiunea alpha

Autor: Cosmin Aionita | 07.01.2016
Paragon - primele secvenţe de gameplay din versiunea alpha

Epic Games a publicat un clip dedicat utilizatorilor versiunii alpha a jocului Paragon, noului MOBA al companiei. Deşi momentan interfaţa nu este finalizată, iar grafica este încă departe de obiectivul pe care şi l-au impus cei de la Epic, materialul video de mai jos reuşeşte să răspundă câtorva dintre întrebările cruciale legate de noul joc: care va fi perspectiva din care va fi jucat Paragon sau cum funcţionează anumite sisteme din joc (cum ar fi cel al cărţilor de joc ce conferă atribute suplimentare).

Evident, Pragon va oferi mai mulţi eroi jucabili, fiecare cu propriile abilităţi şi stil de joc, lupte de 5 vs. 5, trei lane-uri, turnuri de apărare etc. Elementelor clasice ale genului le vor fi adăugate particularităţile precum controlul responsiv caracteristic shooterelor third person, grafica de excepţie posibilă graţie Unreal Engine 4 sau un sistem de cărţi de joc, pe care le veţi putea câştiga jucând Paragon şi cu ajutorul cărora se vor putea construi deck-uri personalizate, numai bune pentru a le arunca în lupta împotriva altor jucători.

Paragon va fi disponibil mai întâi în primăvara lui 2016, într-o versiune Early Access contra cost. Mai apoi, noul joc al celor de la Epic Games va intra în Open Beta în vară. Paragon va fi lansat în versiuni pentru PC şi PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News