Past Cure, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 23.02.2018
Past Cure, disponibil acum

Cei de la Phantom 8 Studio, o echipă de producţie independentă din Berlin (Germania) formată din doar opt persoane, a anunţat că primul lor joc, thriller-ul action/horror Past Cure, este disponibil acum pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam). Cu această ocazie, a fost lansat şi un ultim trailer pentru Past Cure, pe care îl puteţi viziona mai jos.

Eroul principal din Past Cure este Ian, un fost soldat de elită, întemniţat într-o locaţie secretă şi folosit drept cobai în experimente tulburătoare. Acestea, deşi i-au conferit anumite abilităţi ieşite din comun, cum ar fi posibiltitatea de a manipula gândurile altor oameni sau telekinezia, l-au aruncat pe Ian într-o stare de nebunie perpetuă, prezentă mai ales în visele sale. Pe măsură ce Ian îşi utilizează însă abilităţile speciale, nebunia începe să-şi facă simţită prezenţa şi în viaţa de zi cu zi.

Aflat în căutarea unui leac, dar şi mânat de dorinţa de răzbunare, Ian, cu ajutorul fratelui său Markus şi al agentei duble cu numele de cod „Sophia”, îi va vana pe oamenii responsabili pentru situaţia lui actuală. Astfel, gameplay-ul din Past Cure îmbină misiunile din viaţa reală, unde se regăsesc elemente de stealth, abilităţi speciale dar şi bătălii corp la corp sau secvenţe de shooting, cu incursiunile în visele lui Ian, bântuite de tot felul de monştri, în care abordările stealth devin obligatorii pentru supravieţuire. Producătorii promit lupte spectaculoase, realizate cu ajutorul tehnologiei motion capture şi al luptătorilor veritabili de MMA.

Past Cure este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4 (prin intermediul PlayStation Store, la un preţ de 109,90 lei), Xbox One şi PC (prin intermediul Steam, la un preţ de 29,99€).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News