Performanță demnă de luat în seamă pentru Farming Simulator 22. În câte exemplare s-a vândut jocul în prima sa săptămână pe piață

Autor: Cosmin Aionita | 01.12.2021
Performanță demnă de luat în seamă pentru Farming Simulator 22. În câte exemplare s-a vândut jocul în prima sa săptămână pe piață
Foto: GIANTS Software

Cei de la GIANTS Software sunt încântați de vânzările înregistrate de Farming Simulator 22 în prima săptămână a jocului pe piață. Astfel, cu șapte zile trecute de la apariția jocului, Farming Simulator s-a vândut deja în peste 1,5 milioane de exemplare, o performanță demnă de laude pentru un titlu de nișă. Este pentru prima oară când GIANTS Software a jucat atât rolul de studio dezvoltator al jocului, cât și de publisher.

Christian Ammann, CEO al GIANTS Software, a comentat:

Sunt atât de mândru de echipă și de mediul propice în care se dezvoltă. Nu este deloc ușor să construiești o structură internă capabilă să preia sarcina publicării directe a unei serii precum Farming Simulator. Iar colaborarea grozavă cu partenerii noștri ne-a asigurat o lansare fantastică.

Foto: Boris Stefan, Head of Publishing GIANTS Software

Boris Stefan, Head of Publishing al GIANTS Software încă din luna aprilie 2020, a adăugat:

Succesul inițial înregistrat în cursul acestei prime săptămâni și feedback-ul primit de la jucători ne demonstrează că Faming Simulator merge în direcția corectă. Planul nostru de a iniția și gestiona toate aspectele legate de publicarea jocului a funcționat, iar scopul acestei strategii a companiei a fost atins.

Farming Simulator 22 și-a propus să îmbunătățească experiența agricolă pe fiecare palier. Ciclul sezonier vine la pachet cu obstacole noi ce trebuie depășite, lanțurile de producție adaugă mai multă profunzime, iar noile modalități de lucru la câmp aduc un plus de varietate activității de fermier.

Cu peste 400 de vehicule și utilaje digitalizate autentic, din partea unor companii precum Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Valtra și mulți alții, flota de utilaje agricole crește și de această dată. Noi categorii de mașini agricole vor permite fermierilor să aibă grijă de livezile de măslini sau de vița de vie. Strugurii, măslinele și sorgul sunt cele trei tipuri de culturi noi prezente în joc. Nu lipsește nici componenta multiplayer cross-platform.

Farming Simulator 22 este acum disponibil în România prin intermediul magazinelor retail partenere, in versiuni pentru PC și console. Toate edițiile comercializate în România pe canale oficiale de distribuție includ și localizare în limba română pe cutia produsului și în jocul propriu-zis.

Sursa: GIANTS Software

Urmărește Go4Games.ro pe Google News