PlayStation a achiziționat un nou studio și pregătește un joc multiplayer AAA

Autor: Cosmin Aionita | 24.04.2023
PlayStation a achiziționat un nou studio și pregătește un joc multiplayer AAA
Foto: Sony Interactive Entertainment

Prin vocea lui Hermen Hulst, conducătorul PlayStation Studios, Sony Interactive Entertainment a anunțat că a achiziționat un nou studio: Firewalk Studios.

Sony deja confirmase în 2021 că lucrează, alături de Firewalk Studios, la primul joc al studioului, un titlu original AAA multiplayer pentru consolele PlayStation și PC. Se pare că mai marii diviziei de gaming din cadrul Sony au fost foarte mulțumiți de ceea ce Firewalk Studios a realizat în acești doi ani de zile, luând decizia de a achiziționa studioul.

După cinci ani de la formarea studioului, Firewalk Studios se alătura astfel „familiei” PlayStation Studios, din care mai fac parte alte echipe cu renume precum Santa Monica Studio (seria God of War), Guerrilla Games (seriile Killzone și Horizon), Naughty Dog (seriile Uncharted și The Last of Us), Insomniac Games (seriile Ratchet & Clank și Marvel’s Spider-Man), Housemarque (Returnal), Media Molecule (Dreams, seria Little Big Planet), Polyphony Digital (seria Gran Turismo), Sucker Punch Productions (Ghost of Tsushima, seria inFamous) sau BluePoint Games (remake-urile Shadow of the Colossus și Demon’s Souls).

Având în vedere progresul favorabil al proiectului dezvoltat de Firewalk Studios, ce a culminat cu achiziția studioului de către Sony, ne așteptam ca jocul acestora să fie dezvăluit în curând.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News