PlayStation VR va primi o nouă revizie hardware

Autor: Cosmin Aionita | 03.10.2017
PlayStation VR va primi o nouă revizie hardware

Sony a dezvăluit o nouă iteraţie a headset-ului de realitate virtuală PlayStation VR. Este vorba despre modelul CUH-ZVR2, care va aduce câteva îmbunătăţiri faţă de modelul iniţial CUH-ZVR1: firul căştilor audio incluse în pachet va fi „integrat” în design-ul headset-ului, iar conexiunea dintre headset şi unitatea de procesare ataşată consolei se va realiza cu un cablu mai uşor şi mai subţire.

De asemenea, pentru modelul CUH-ZVR2, unitatea de procesare amintită mai devreme a primit un redesign vizual, precum şi suportul pass-through pentru semnalul video HDR (High Dynamic Range). Astfel, utilizatorii de console PlayStation 4 şi PlayStation 4 Pro se vor putea bucura de jocurile cu suport HDR fără a mai deconecta unitatea de procesare ce asigură conexiunea cu headset-ul PlayStation VR.

PlayStation VRPlayStation VR

PlayStation VRPlayStation VR

Modelul iniţial PlayStation VR CUH-ZVR1 nu va fi compatibil cu noua unitate de procesare inclusă în pachetul lui CUH-ZVR2. Cele două iteraţii de headset PlayStation VR vor fi compatibile cu aceleaşi jocuri şi vor putea fi diferenţiate după însemnele şi numerele de model menţionate pe ambalaj. Preţul pentru CUH-ZVR2 va rămâne acelaşi, acest nou model urmând să înlocuiască treptat generaţia iniţială de PlayStation VR.

PlayStation VR CUH-ZVR2 va fi disponibil în Japonia începând cu 14 octombrie 2017, noul model urmând să fie lansat şi pentru pieţile vestice la o dată ulterioară.

PlayStation VR

PlayStation VR

Urmărește Go4Games.ro pe Google News