POSTAL 4: No Regerts, cel mai controversat joc se întoarce

Autor: Cosmin Aionita | 15.10.2019
POSTAL 4: No Regerts, cel mai controversat joc se întoarce

Studioul Running With Scissors a dezvăluit POSTAL 4: No Regerts, o continuare directă pentru Postal 2, considerat unul dintre cele mai controversate jocuri ale tuturor timpurilor. Bazat de această dată pe motorul grafic Unreal Engine 4, POSTAL 4: No Regerts se va întoarce la perspectiva first person din Postal 2 şi la gameplay-ul de tip open world sandbox, bazat pe libertatea de mişcare şi decizie, pe umorul negru şi un arsenal de-a dreptul ridicol.

Postal Dude, nefericitul erou al titlurilor precedente din serie, de această dată interpretat de Jon St. John (vocea lui Duke Nukem), împreună cu câinele său Champ, traversează deşertul din Arizona în căutarea unei noi case. După ce maşina, remorca, ba chiar şi parpalacul său emblematic îi sunt furate, Postal Dude ajunge în Edensin, un orăşel plin de cazinouri, aflat la graniţa cu Mexicul, în care îşi dispută supremaţia mai multe facţiuni sărite de pe fix, cum ar fi o grupare obsedată de seria Game of Thrones, aflată în conflict direct cu primarul, dar şi Mariachi Luchadores, care au preluat controlul asupra frontierei, în încercarea de a stopa imigranţii ilegali.

Acţiunea se va desfăşura, din nou, pe parcursul a cinci zile, fiecare urmând să ofere propriile obiective principale şi quest-uri secundare. Ca de obicei, eroul Postal Dude poate să fie paşnic şi să rezolve toate problemele fără a intra în niciun conflict sau poate să-şi dea frâu liber instinctelor, apelând la o selecţie extinsă de arme, precum lopata, shotgun-ul, canistra de benzină, maceta-bumerang (deja cunoscute fanilor seriei) sau noile AK, Pigeon Mines sau “pistolul cu apă” Spurt’n’Squirt. Acesta din urmă va putea folosi mai multe tipuri de “muniţie”: apa poate fi utilă pentru a stinge focuri, benzina pentru a improviza un lansator de flăcări, în timp ce urina este numai bună pentru a stropi locuitorii din Edensin. Evident, nu vor lipsi nici accesoriile precum pisica folosită drept amortizor sau băuturile energizante.

Pentru POSTAL 4: No Regerts, Running With Scissors a decis să folosească formula Early Access, o ediţie pre-beta a jocului fiind disponibilă chiar acum, prin intermediul Steam, la un preţ redus de numai 15,11€. Astfel, producătorii aşteaptă atât susţinerea comunităţii de fani, cât şi feedback-ul acestora, această ediţie preliminară a jocului oferind o selecţie de activităţi din prima zi a poveştii lui POSTAL 4.

POSTAL 4: No RegertsPOSTAL 4: No Regerts

POSTAL 4: No RegertsPOSTAL 4: No Regerts

POSTAL 4: No RegertsPOSTAL 4: No Regerts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News