Postal Redux – dată de lansare şi cerinţe de sistem

Autor: Cosmin Aionita | 11.05.2016
Postal Redux - dată de lansare şi cerinţe de sistem

Studioul Running With Scissors a anunţat data de lansare pentru Postal Redux, remake-ul HD al primului titlu din seria Postal. Astfel, posesorii de PC (Windows) cu Steam instalat se vor putea bucura de joc începând cu 20 mai 2016, ulterior urmând să fie disponibile şi ediţiile pentru SteamOS şi Mac. Postal Redux va fi lansat şi pentru PlayStation 4 în ultima parte a acestui an.

Cu această ocazie au fost oferite cerinţele de sistem pentru Postal Redux, precum şi un nou trailer (pe care-l puteţi urmări mai sus), dar şi o serie nouă de imagini, disponibile în galeria ataşată.

Cerinţe minime:
• OS: Windows Vista, 7, 8 sau 10
• Procesor: Dual core
• Video: placă video compatibilă cu DirectX10 şi 1GB memorie video
• DirectX: versunea 10
• Hard disk: 5GB

În Postal Redux, jucătorii vor avea din nou ocazia să-l controleze pe Postal Dude în aventura sa sângeroasă în care nimeni nu-i va putea sta în cale. Pe lângă prezentarea grafică adusă la zi, păstrând totuşi „farmecul” anilor ’90, Postal Redux va include şi Rampage Mode, un nou mod de joc single player bazat pe acumularea unor scoruri cât mai bune, abordarea agresivă fiind încurajată prin acordarea unor bonusuri pentru kill-uri consecutive.

Postal Redux va fi lansat pe 20 mai 2016 prin Steam, în versiune pentru PC (Windows).

Postal ReduxPostal Redux

Postal ReduxPostal Redux

Postal ReduxPostal Redux

Postal ReduxPostal Redux

Urmărește Go4Games.ro pe Google News