Povestea din remake-ul Splinter Cell va fi rescrisă într-o manieră modernă, pentru publicul din ziua de azi

Autor: Cosmin Aionita | 26.09.2022
Povestea din remake-ul Splinter Cell va fi rescrisă într-o manieră modernă, pentru publicul din ziua de azi
Foto: Ubisoft

Prin intermediul unui anunț de angajare pentru un post de scenarist la studioul din Toronto al companiei, Ubisoft a dezvăluit câteva detalii noi despre remake-ul jocului Tom Clancy’s Splinter Cell. Astfel, am aflat că preducătorii vor folosi motorul grafic Snowdrop (care a debutat în primul titlu al seriei The Division) pentru a livra gameplay modernizat, alături de grafică de generație următoare, iar povestea jocului va fi actualizată, în ideea de a fi relevantă pentru publicul modern din ziua de astăzi.

Lucrăm la un remake al jocului Splinter Cell, punând astfel bazele unei echipe pline de pasiune, determinare și respect pentru ochelarii trifocali (emblematica unealtă de bază a lui Sam Fisher, eroul principal al seriei Splinter Cell). Acest post reprezintă o oportunitate de a deveni parte a acestei apreciate francize, reconstruită cu ajutorul motorului grafic Snowdrop pentru a livra o componentă vizuală de generație următoare și gameplay stealth modernizat, păstrând însă elementele esențiale ale experienței Splinter Cell.

Despre a fi scenarist la Ubisoft Toronto

Folosind primul joc din seria Splinter Cell drept fundație, rescriem și actualizăm povestea pentru publicul modern din ziua de astăzi. Ne dorim să păstrăm spiritul și temele abordate de jocul original, evidențiind personajele și locurile în care va avea loc acțiunea pentru a le face mai autentice și credibile. Din postura de scenarist la Ubisoft Toronto, vă veți alătura echipei ce dezvoltă narațiunea și veți contribui la crearea unei experiențe narative coerente și convingătoare pentru un nou public de fani Splinter Cell.

Conform declarațiilor inițiale ale producătorilor, motorul grafic Snowdrop a fost ales pentru capabilitățile sale de a susține atât grafica, cât și gameplay-ul de nouă generație, precum și sistemul de lumini și umbre dinamice care a scos în evidență seria Splinter Cell încă de la apariția primului său titlu.

Ubisoft nu a comunicat încă o eventuală perioadă de lansare pentru remake-ul jocului Splinter Cell.

Sursa: Ubisoft Careers

Urmărește Go4Games.ro pe Google News