Praey for The Gods se lansează în regim Early Access

Autor: Cosmin Aionita | 30.01.2019
Praey for The Gods se lansează în regim Early Access

Echipa independentă No Matter Studios a dezvăluit că jocul său Praey for The Gods, puternic inspirat din clasicul Shadow of The Colossus, va fi disponibil începând de mâine, în regim Early Access, pe PC prin intermediul Steam. Versiunile pentru console îşi vor face apariţia mai târziu în cursul acestui an. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru Praey for The Gods, pe care îl puteti viziona un pic mai jos.

Praey for The Gods are ca principală sursă de inspiraţie jocul Shadow of The Colossus, personajul principal fiind nevoit să dezlege misterul iernii permanente ce a cuprins tărâmul său. Aceasta călătoreşte pe o insulă complet îngheţată, unde va trebui să supravieţuiască şi să înfrunte chiar zeii pe care îi invocă pentru a găsi o cale de a îndepărta iarna veşnică. Jocul a fost finanţat prin intermediul unei campanii de succes pe Kickstarter.

Praey for The Gods va fi lansat pe 31 ianuarie 2019, în versiune Early Access pentru PC. Ediţiile pentru PlayStation 4 şi Xbox One sunt aşteptate în cursul anului 2019.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News