Prey – dată de lansare, trailer şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 26.01.2017
Prey - dată de lansare, trailer şi imagini noi

Bethesda a dezvăluit data de lansare pentru Prey, jocul celor de la Arkane Studios (seria Dishonored) fiind aşteptat acum pe 5 mai 2017. Odată cu acest anunţ, au fost oferite imagini noi din joc, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos, precum şi un nou trailer de gameplay, disponibil în continuare.

Prin noul Prey, cei de la Arkane Studios îşi doresc să spună o poveste captivantă, condimentată de elemente de horror psihologic: acţiunea va avea loc pe Talos I, o staţie spaţială ce orbitează în jurul Lunii în anul 2032.

Aflat în postura cobaiului implicat într-un experiment ce-şi propune alterarea comportamentului uman, Morgan Yu, personajul central al jocului, trebuie să supravieţuiască haosului ce se instaurează odată ce o formă de viaţă extraterestră (Typhon) reuşeşte să evadeze din mediul izolat unde era studiată. Explorând Talos I, acesta va afla mai multe detalii despre propriul său trecut dar şi despre noile sale abilităţi paranormale.

Prey este realizat folosind motorul grafic CryEngine şi urmează să fie lansat pe 5 mai 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cei care plasează o precomandă vor primi pachetul Cosmonaut Shotgun Pack, al cărui conţinut îl găsiţi în imaginea de mai jos.

Prey

PreyPrey

PreyPrey

PreyPrey

Prey

Urmărește Go4Games.ro pe Google News