Prey for The Gods apelează la Kickstarter

Autor: Cosmin Aionita | 08.07.2016
Prey for The Gods apelează la Kickstarter

Echipa independentă No Matter Studios, formată din doar trei persoane, a apelat la o campanie de finanţare prin intermediul Kickstar pentru finalizarea primului ei joc – Prey for The Gods. Proiectul a fost întâmpinat cu entuziasm, 125 000$ (din minimul necesar de 300 000$) fiind strânşi cu 28 de zile rămase până la sfârşitul campaniei. În cazul în care bugetul strâns va depăşi 600 000$, producătorii promit şi versiuni pentru console ale jocului.

Prey for The Gods are ca principala sursă de inspiraţie jocul Shadow of The Colossus, personajul principal fiind nevoit să dezlege misterul iernii permanente ce a cuprins tărâmul său. Aceasta călătoreşte pe o insulă complet îngheţată, unde va trebui să supravieţuiască şi să înfrunte chiar zeii pe care îi invocă pentru a găsi o cale de a îndeparta iarna veşnică.

No Matter Studios a fost fondat în septembrie 2014, iar cei trei membri au renunţat la slujbele lor pentru a se dedica în întregime realizării lui Prey for The Gods. Jocul este dezvoltat momentan pentru PC şi urmează să fie lansat în decembrie 2017.

Prey for The Gods

Urmărește Go4Games.ro pe Google News