Prezentare detaliată pentru The Last of Us Part II în direct: urmărește noul State of Play

Autor: Cosmin Aionita | 27.05.2020
Prezentare detaliată pentru The Last of Us Part II în direct: urmărește noul State of Play

Pe 27 mai 2020, începând cu 23:00 (ora României), aici veți putea urmări un nou episod al show-ului State of Play, prin intermediul căruia Sony promite o prezentare detaliată pentru The Last of Us Part II, ce urmează să-și facă apariția în doar câteva săptămâni pe PlayStation 4.

Episodul show-ului State of Play va fi dedicat în întregime noului joc de la Naughty Dog: Neil Druckmann, regizorul din spatele lui The Last of Us Part II, va realiza o prezentare detaliată de aproximativ 25 de minute, cu o secțiune de gameplay din joc nemaivăzută până acum, alături de pericolele ascunse de mediul de joc ostil din acest al doilea titlu al seriei The Last of Us.

Promite să fie cel mai lung joc din istoria studioului Naughty Dog

Programat inițial pentru sfârșitul lunii mai, The Last of Us Part II a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, studioul producător Naughty Dog adoptând modelul lucrului de acasă pentru a putea finaliza jocul. Mai mult, recent și-au făcut apariția numeroase leak-uri legate de povestea din The Last of Us Part II, Naughty Dog rugându-și comunitatea de fani să nu strice plăcerea celor care așteaptă jocul, asigurâdu-i că experiența finală va justifica pe deplin lunga perioade de așteptare.

În The Last of Us Part II, actorii Troy Baker și Ashley Johnson îşi vor relua rolurile lui Joel și Ellie, pentru a continua povestea din primul joc al seriei. De această dată Ellie va fi personajul principal al jocului, eroina urmând să fie un pic mai în vârstă (19 ani) în The Last of Us Part II. Vom avea parte de o experiență 100% single player, producătorii numind campania din The Last of Us Part II drept cea mai lungă din întreaga istorie a studioului Naughty Dog.

The Last of Part II va fi lansat pe 19 iunie 2020, în exclusivitate pentru consolele PlayStation 4.

Prezentare The Last of Us II

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News