Prezentările Ubisoft Forward se întorc: Skull and Bones mâine, jocuri noi în septembrie

Autor: Cosmin Aionita | 06.07.2022
Prezentările Ubisoft Forward se întorc: Skull and Bones mâine, jocuri noi în septembrie
Foto: Ubisoft

Ubisoft a anunțat revenirea show-urilor organizate de companie sub egida „Ubisoft Forward”. Astfel, primul dintre acestea va avea loc chiar mâine, 7 iulie 2022, cu începere de la 21:00 (ora României) și va fi dedicat jocului Skull and Bones.

Dezvăluit pentru prima dată la E3 2017, Skull and Bones este descris drept un joc multiplayer cu pirați, inspirat din Epoca de aur a pirateriei din Oceanul Indian.

Acest episod Ubisoft Forward va intra în detalii despre cum jucătorul va intra în pielea unui căpitan de pirați, își va recruta echipajul și va porni să-și împartă propria lege prin apele Oceanului Indian, considerat perfect de producători datorită multiplelor culturi și civilizații la care permite acces. Cel mai probabil, după atât de mult timp de așteptare, vom primi și o dată de lansare pentru Skull and Bones.

Episodul Ubisoft Forward dedicat jocului Skull and Bones va putea fi urmărit chiar aici, pe Go4Games, pe 7 iulie 2022, de la ora 21:00.

Un episod complet va urma în septembrie

Mai apoi, pe 10 septembrie 2022, publisher-ul pregătește un nou “Ubisoft Forward” dedicat mai multor jocuri ale companiei, cu dezvăluiri noi și update-uri despre titlurile mult-așteptate de la echipele Ubisoft de pe tot globul.

Acest episode va putea fi putea fi urmărit, de asemenea, pe Go4Games, urmând să fie transmis pe 10 septembrie, cu începere de la 22:00 (ora României).

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News