Primele 22 de minute din It Takes Two, noul joc de la creatorii lui A Way Out

Autor: Cosmin Aionita | 04.03.2021
Primele 22 de minute din It Takes Two, noul joc de la creatorii lui A Way Out
Foto: Electronic Arts

Colegii de la GameSpot au publicat un clip ce prezintă primele 22 de minute din It Takes Two, noul joc reieșit din colaborarea dintre Electronic Arts și studioul Hazelight (creatorii lui A Way Out). Vom avea parte de un titlu de aventură și acțiune cu elemente preluate din nenumărate alte genuri, special construit pentru o experiență cooperativă. Atenție însă la eventualele spoilere din clipul de mai jos!

O poveste pentru copii și părinți

La fel ca în cazurile precedentelor titluri create de studioul Hazelight, și It Takes Two va fi dedicat în exclusivitate modului co-op, fără a oferi o modalitate de joc single player. Jucătorii vor intra în pielea celor doi protagoniști, Cody și May, doi părinți aflați în pragul divorțului, transformați în păpuși de o dorință a fiicei lor și ajunși prizonieri într-o lume fantastică, plină de situații impredictibile.

Cei doi vor lupta pentru a reveni la normal, dar și pentru a-și salva relația tenstionată, si vor trece, pe parcursul jocului, prin numeroase provocări de gameplay: vor fi nevoiți să “piloteze” o pereche de chiloți, să o facă pe DJ-ii într-un club de noapte, să lupte alături de veverițe împotriva viespilor etc. Fiecare nivel va pune în valoare abilitățile comune ale celor doi eroi, absolut necesare pentru a depăși variatele provocări, dar va aduce și momente emoționante, gameplay-ul urmând să ascundă numeroase metafore.

Conform producătorilor, povestea din It Takes Two va putea fi dusă la bun sfârșit în aproximativ 14-15 ore.

Prietenii joacă gratuit

It Takes Two va putea fi abordat co-op atât în mod local, pe aceeași consolă sau același PC, cât și online. Pentru a facilita experiența online, fiecare exemplar de It Takes Two va include un Friend’s Pass, cu ajutorul căruia un prieten va avea acces la joc în mod gratuit.

It Takes Two va fi lansat pe 26 martie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC (prin Origin și Steam). Jocul costă 39,99€, iar posesorii versiunilor pentru PlayStation 4 și Xbox One vor avea acces gratuit la upgrade-ul next-gen pentru consolele PlayStation 5, respectiv Xbox Series X|S.

Sursa: GameSpot Trailers

Urmărește Go4Games.ro pe Google News