Primele fotografii din viitorul film Uncharted

Autor: Cosmin Aionita | 23.10.2020
Primele fotografii din viitorul film Uncharted
Foto: Sony Pictures Entertainment

Sony a publicat primele fotografii de pe platoul de filmare al noului film Uncharted, inspirat din seria omonimă de jocuri exclusive pentru PlayStation. După cum puteți vedea mai jos, în rolul aventurierului Nathan Drake îl vom regăsi pe actorul Tom Holland, cunoscut deja din blockbustere precum Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War sau recentul film The Devil All the Time de pe Netflix.

film Uncharted

În alte roluri își vor face apariția alți actori cu greutate de la Hollywood, precum Mark Wahlberg, ce îl va interpreta pe Victor Sullivan (mentorul lui Nathan Drake), dar și Antonio Banderas, al cărui rol din film nu a fost dezvăluit încă.

De asemenea, după cum puteți vedea în aceste fotografii din noul film Uncharted, pe platou a fost prezent și Nolan North, simpaticul actor ce i-a dat viață și voce lui Nathan Drake în seria jocurilor video pentru PlayStation.

Filmările pentru Uncharted se desfășoară chiar acum, premiera filmului din Statele Unite ale Americii fiind programată pentru data de 16 iulie 2021.

film Uncharted

Nathan Fillion a fost Drake în 2018

Însă aceasta nu este prima oară când cineva s-a gândit să transpună aventurile lui Nathan Drake într-un film: în 2018, Allan Ungar, regizorul din spatele unor pelicule de acțiune mai puțin cunoscute (Gridlocked și Tapped Out), nu a mai avut răbdare și, prin mijloace proprii, a realizat un scurt-metraj inspirat din seria Uncharted.

Spre deosebire însă de alte astfel de proiecte realizate de fani, Ungar a beneficiat de sprijinul unor actori cunoscuți din industrie: Nathan Fillion (Castle, Firefly) în rolul eroului principal, Stephen Lang (Avatar, Gridlocked) drept Sully, Mircea Monroe (Dating Rules from My Future Self) în rolul Elenei și Geno Segers (Banshee, Pair of Kings) în rolul adversarului lui Drake.

Sursa: Sony, IMDB

Urmărește Go4Games.ro pe Google News