Primele imagini din noul film Mortal Kombat

Autor: Cosmin Aionita | 18.01.2021
Primele imagini din noul film Mortal Kombat

Pentru a face așteptarea mai ușoară pentru fani, Warner Bros. Entertainment a publicat primele imagini din noul film Mortal Kombat, a cărui premieră este programată pentru primăvara acestui an.

Astfel, în aceste imagini de mai jos, precum și în galeria atașată, puteți admira câteva dintre personajele legendare ale seriei, precum Liu Kang, Kung Lao, Sonya, Jax, Kano, Sub-Zero sau Scorpion, reimaginate pentru acest film nou Mortal Kombat.

imagini film Mortal Kombat

Noul film Mortal Kombat debutează în cinematografe în luna aprilie

Noul film Mortal Kombat a fost produs de James Wan (Aquaman, The Conjuring) și regizat de Simon McQuoid, de scenariu fiind responsabil Greg Russo. Distribuția filmului este formată din actorii Jessica McNamee (Sonya Blade), Ludi Lin (Liu Kang), Hiroyuki Sanada (Scorpion), Tadanobu Asano (Raiden), Mehcad Brooks (Jax), Josh Lawson (Kano), Chin Han (Shang Tsung), Joe Taslim (Sub-Zero), Sisi Stringer (Mileena) și Max Huang (Kung Lao).

Premiera în România a noului film Mortal Kombat ar trebui să aibă loc pe 16 aprilie 2021, în cinematografe, dacă acestea vor fi deschise. Filmul Mortal Kombat va fi distribuit în România de Vertical Entertainment.

Filmul va putea fi urmărit, începând cu aceeași dată, și prin intermediul serviciului de streaming HBO Max, în regiunile în care acesta este disponibil (nu și în România).

imagini film Mortal Kombat

imagini film Mortal Kombat

Sursa: Mortal Kombat Facebook

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News