Primele imagini din sezonul 2 al serialului The Witcher de pe Netflix

Autor: Cosmin Aionita | 08.10.2020
Primele imagini din sezonul 2 al serialului The Witcher de pe Netflix
Foto: Netflix

La începutul anului, Netflix a confirmat că a început să lucreze la sezonul numărul 2 al serialului The Witcher. Apoi a intervenit pandemia globală de COVID-19, care a întrerupt, cel puțin temporar, toate inițiativele de acest gen.

Din fericire, se pare că Netflix a reluat filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului The Witcher, publicând și o serie de fotografii din noile episoade, precum armura pe care eroul principal Geralt of Rivia o va purta pe parcursul acestor noi aventuri, dar și cum va arăta Ciri în continuare.

De asemenea, avem parte de un scurt rezumat al evenimentelor ce se vor desfășura în sezonul 2 din serialul The Witcher produs de Netflix:

Fiind convins că Yennefer și-a pierdut viața în Bătălia de la Sodden, Geralt of Rivia o aduce pe prințesa Cirilla în cel mai sigur loc pe care îl cunoaște: casa lui din Kaer Morhen, unde și-a petrecut copilăria. În timp ce regii, elfii, oamenii și demonii își dispută supremația întregului continent, Geralt trebuie să o protejeze pe tânara Ciri de o amenințare mult mai periculoasă: misterioasa putere pe care aceasta o posedă.

Un succes atât pentru Neftlix, cât și pentru CD Projekt

Netflix a achiziționat încă din 2017 drepturile pentru a realiza acest serial bazat pe seria de romane The Witcher, scrise de autorul polonez Andrzej Sapkowski. Rolurile principale din serialul The Witcher sunt interpretate de actorii Henry Cavill (Geralt of Rivia), Freya Allan (Ciri) şi Anya Chalotra (Yennefer).

Deși criticii de specialitate nu au fost încântați de adaptarea realizată de Netflix, serialul The Witcher a fost primit cu căldură de fani. Popularitatea serialului a afectat pozitiv și cel mai recent joc al seriei produse de CD Projekt – The Witcher 3: Wild Hunt –, al cărui număr de jucători concomitenți pe Steam a depășit 100 000 în perioada premierei de pe Netflix.

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News