Primele secvențe din The Invincible, jocul dezvoltat de foști angajați ai CD Projekt

Autor: Cosmin Aionita | 24.11.2021
Primele secvențe din The Invincible, jocul dezvoltat de foști angajați ai CD Projekt
Foto: Starward Industries

Starward Industries s-a folosit de gala de decernare a premiilor Golden Joystick Awards 2021 pentru a dezvălui primele secvențe de gameplay din The Invincible, noul lor joc inspirat de romanul omonim scris de Stanisław Lem.

The Invincible va aborda o tematică retro-SF, jocul aflându-se în dezvoltare încă din 2018, fiind gândit din start drept un titlu proiectat pentru PC și generația nouă de console PlayStation și Xbox.

The Invincible va arunca jucătorii pe îndepărtata planetă Regis III, reprodusă într-un stil artistic de tip “atompunk”. Mai exact, chiar dacă tehnologia din epoca redată în joc a avansat până în punctul în care permite explorarea spațiala nelimitată, echipamentele au rămas în era analogică, digitalizarea acestora neavând loc niciodată. Mai mult, omenirea se află încă sub semnul Războiului Rece, care, în acest univers, nu s-a încheiat încă.

Starward Industries este condus de Marek Markuszewski (ex-CD Projekt RED, ex-City Interactive), studioul fiind format din dezvoltatori care au în portofoliu titluri faimoase precum The Witcher 3: Wild Hunt, Dying Light, Dead Island sau Cyberpunk 2077.

The Invincible urmează să fie lansat în cursul anului 2022 pentru PC și console.

Sursa: Games Radar YouTube, Starward Industries YouTube