Primul joc single player al acestei seriei din ultimii 15 ani este programat pentru 2019

Autor: Cosmin Aionita | 03.12.2018
Primul joc single player al acestei seriei din ultimii 15 ani este programat pentru 2019

În cadrul MechCon 2018, eveniment ce s-a desfăşurat pe parcursul weekend-ului proaspăt încheiat în Vancouver, Canada, cei de la Piranha Games au dezvăluit că şi-au propus să lanseze MechWarrior 5: Mercenaries, primul joc single player al seriei din ultimii 15 ani, în luna septembrie a anului viitor. Participanţii la MechCon 2018 au putut încerca o versiune demonstrativă a jocului, un nou trailer pentru MechWarrior 5: Mercenaries fiind, de asemenea, lansat (îl puteţi viziona mai jos).

MechWarrior 5: Mercenaries este construit în jurul unei campanii ce va avea la bază alegerile jucătorului. Povestea va începe în anul 3015, protagonistul urmând să fie un mercenar începător, aruncat în focurile luptei din Third Succession War, confict ce riscă să distrugă Inner Sphere, regiunea colonizată din jurul planetei Pământ. Priceperea pe câmpul de luptă nu va fi suficientă pentru a supravieţui, jocul urmând să ofere o componentă complexă de gestionare a finanţelor şi întreţinere a roboţilor de luptă BattleMechs.

Jocul este dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4 de o echipă separată din cadrul Piranha Games, diferită de cea care se ocupă de MechWarrior Online, titlul multiplayer free-to-play deja existent, bazat pe CryEngine.

MechWarrior 5: Mercenaries este aşteptat în septembrie 2019, jocul urmând să-şi facă apariţia pe PC, cu suport pentru tehnologia NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) şi mod cooperativ pentru până la patru jucători.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News