Project 007, un nou joc cu James Bond de la autorii seriei Hitman

Autor: Cosmin Aionita | 20.11.2020
Project 007, un nou joc cu James Bond de la autorii seriei Hitman
Foto: IO Interactive

Danezii de la IO Interactive, autorii seriei Hitman, au anunțat încheierea unui parteneriat cu MGM, EON Productions și Delphi în vederea realizării și publicării jocului video cu nume de cod Project 007, evident o nouă aventură a renumitului agent James Bond.

Project 007 va spune o povestea nouă despre originile lui James Bond drept Agentul 007, aceasta fiind concepută în exclusivitate pentru acest nou joc video. Jocul se află în dezvoltare chiar acum în birourile IO Interactive din Copenhaga, Danemarca și Malmö, Suedia. Ambele echipe își propun să recruteze noi angajați talentați pentru a contribui la realizarea acestui nou joc.

Project 007 va fi realizat cu ajutorul tehnologiei proprietare a celor de la IO Interactive, motorul grafic Glacier, ce a stat și la baza seriei moderne Hitman. Project 007 este conceput atât pentru console (rămâne de văzut dacă numai pentru cele next-gen PlayStation 5 și Xbox Series X|S sau și pentru cele din generația anterioară), cât și pentru PC.

În 2021 va fi lansat și noul film James Bond, ultimul cu Daniel Craig în rolul principal

Bazat pe personajul creat de autorul britanic Ian Flemming în seria sa de romane cu același nume, James Bond a devenit una dintre cele mai de succes francize de la Hollywood, cu nu mai puțin de 24 de filme lansate sub această titulatură. Cel de-al 25-lea film al seriei, No Time To Die, urmează să fie lansat în cinematografele din toată lumea, dacă situația cauzată de pandemia de COVID-19 o va permite, pe 2 aprilie 2021.

No Time To Die este regizat de Cary Joji Fukunaga și va reprezenta cea de-a cincea și ultima apariție a actorului Daniel Craig în rolul legendarului James Bond, agentul 007 al serviciilor secrete britanice.

Sursa: IO Interactive

Urmărește Go4Games.ro pe Google News