Ratchet & Clank a fost finalizat şi va fi lansat la timp

Autor: Cosmin Aionita | 28.03.2016
Ratchet & Clank a fost finalizat şi va fi lansat la timp

Într-o perioadă în care amânările jocurilor importante sunt la ordinul zilei, aproape că nu ne vine să credem atunci când un studio finalizează dezvoltarea unui titlu cu aproape o lună de zile înaintea datei de lansare. Este cazul celor de la Insomniac Games, care au anunţat ducerea la bun sfârşit a procesului de producţie a lui Ratchet & Clank, jocul fiind deja trimis către fabrică, iar discurile multiplicate. Anunţul a venit chiar prin intermediul contului de Twitter oficial al celor de la Insomniac Games:

Ratchet & Clank este reimaginarea primului titlu al acestei serii şi, în acelaşi timp, jocul care va acompania filmul omonim în primăvara acestui an. Acesta va beneficia de un aspect grafic cât se poate de modern, capabil să rivalizeze filmele de animaţie CGI actuale şi de o sumedenie de modificări şi noutăţi faţă de primul titlu al seriei: noi niveluri, noi planete, noi boşi, un arsenal aproape complet refăcut, precum şi secţiuni noi de joc alături de simpaticul robot Clank.

Noul joc Ratchet & Clank va fi lansat în Europa pe 20 aprilie 2016, exclusiv pentru PlayStation 4. Jocul Ratchet & Clank va preceda filmul de animaţie omonim, a cărui premieră este programată pentru 29 aprilie 2016 în Statele Unite ale Americii şi 6 mai 2016 în România. În continuare puteţi urmări cel mai nou trailer al filmului, precum şi câteva clipuri din Ratchet & Clank.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News