Razer îşi va inchide propriul magazin de jocuri

Autor: Cosmin Aionita | 18.02.2019
Razer îşi va inchide propriul magazin de jocuri

În timp ce alţi jucători precum Discord sau Epic Games atacă poziţia de lider în domeniul distribuţiei digitale de jocuri, ocupată în continuare de Steam, faimosul producător de hardware şi periferice Razer alege să-şi închidă propriul astfel de magazin: Razer Game Store.

Lansat acum mai puţin de un an, Razer Game Store promitea să ofere acces la mii de jocuri de PC în format digital (sub formă de chei de produs ce puteau fi activate pe Steam sau pe Uplay) şi să recompenseze utilizatorii pentru fiecare achiziţie. Din păcate, se pare că această iniţiativă nu s-a bucurat de succesul la care sperau cei de la Razer, magazinul urmând să se închidă definitiv începând cu 28 februarie 2019.

Razer promite că toate cheile pentru jocuri achiziţionate prin Razer Game Store până la data stopării acestui serviciu vor putea fi activate în continuare pe Steam şi Uplay (ba chiar recomandă activarea acestora până la sfârşitul acestei luni), şi toate precomenzile realizate prin intermediul Razer Game Store vor fi în continuare onorate.

Nu în ultimul rând, actualii utilizatori ai Razer Game Store îşi vor putea păstra ID-ul Razer pentru a-l folosi în cadrul altor servicii oferite de companie, în timp ce datele cu caracter personal ce ţin exclusiv de magazinul de jocuri vor fi şterse odată cu închiderea acestui serviciu.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News