Red Dead Online include o nouă poveste şi chiar un mod de joc Battle Royale

Autor: Cosmin Aionita | 27.11.2018
Red Dead Online include o nouă poveste şi chiar un mod de joc Battle Royale

Nici nu a apucat Rockstar Games să publice programul lansării componentei multiplayer din Red Dead Redemption 2 şi deja şi-au făcut apariţia detaliile despre ce moduri de joc vor fi incluse în Red Dead Online.

Se pare că Red Dead Online va include câte ceva pentru fiecare, pornind de la un mod Battle Royale, trecând prin clasicele moduri de joc free for all sau pe echipe, şi terminând cu nelipsitele curse. Mai mult, cei care au căutat prin fişierele jocului au descoperit că Red Dead Online va include şi o poveste, structurată la rândul său pe misiuni narative, în care jucătorii vor avea de luat şi decizii capabile să afecteze onoarea acestora (deci sistemul bazat pe honor din povestea single player va exista şi în Red Dead Online).

Iată modurile multiplayer din Red Dead Online:

Make It Count promite să fie un mod Battle Royale pentru până la 32 jucători în care aceştia au la dispoziţie un arsenal limitat (arcuri cu săgeţi, cuţite etc.) şi trebuie să supravieţuiasca într-o suprafaţă circulară ce se micşorează. Acest mod va putea fi abordat pe hărţi plasate în Strawberry, Stillwater Creek şi Tall Trees.

Most Wanted propune o confruntare free for all în care jucătorul cu cele mai multe kill-uri urcă în ierarhie, recompensa pusă pe capul acestuia crescând proporţional. Hărţile incluse pentru acest mod de joc sunt plasate în Saint Denis, Tall Trees, Thieves Landing, Tumble Weed şi Valentine.

Name Your Weapon pune accent tot pe o abordare de tip free for all, în care jucătorii vor avea la dispoziţie doar o selecţie anume de arme. Unele dintre acestea sunt considerate mai dificil de utilizat decât altele, kill-urile realizate cu acestea urmând să fie răsplătite cu mai multe puncte. Hărţile disponibile pentru acest mod de joc includ Lanik Electrical, Tall Trees, Heartland Oild Fields, Fort Mercer şi Annesburg.

Team Shootout este clasicul mod deathmatch pe echipe, cu hărţi plasate în Saint Denis Docks şi Bolger Glade.

Cursele vor fi împărţite în trei categorii: întrecerile din punctul A în punctul B (în Fort Wallace sau Bard’s Crossing), cursele bazate pe completarea mai multor ture ale unui circuit (diferite regiuni din Saint Denis) şi întrecerile ce presupun parcurgerea anumitor checkpoint-uri, în orice ordine doresc concurenţii (Blackwater, Rhodes, Saint Denis, Tumbleweed şi Valentine).

Red Dead Online va fi disponibil începând de astăzi, programul complet al lansării fiind disponibil aici.

Red Dead Redemption 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News