Red Dead Redemption 2 – încă o colecţie de imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 07.05.2018
Red Dead Redemption 2 - încă o colecţie de imagini noi

După apariţia celui de-al treilea trailer oficial al jocului, dar şi a mai multor imagini noi din Red Dead Redemption 2, Rockstar Games recidivează cu o serie nouă de screenshot-uri din aventura western pe care o vom putea trăi în toamna acestui an.

Acţiunea din Red Dead Redemption 2 va avea loc în 1899, cu nu mai puţin de 12 ani înainte de evenimentele din primul joc al seriei. După un jaf care nu a decurs conform planului în oraşul Blackwater, Arthur Morgan şi gaşca sa de nelegiuţi Van der Linde sunt nevoiţi să fugă.

Red Dead Redemption 2

Cu agenţii federali şi cei mai temuţi vânători de recompense aflaţi pe urmele lor, cei din Van der Linde sunt obligaţi să jefuiască, terorizeze şi să lupte prin inima Americii pentru a supravieţui. În timp ce gaşca e măcinată de tensiuni interne, Athur Morgan trebuie să facă o alegere între propriile idealuri şi loialitatea faţă de grupul Van der Linde, „familia” de răufăcători în care a crescut.

Lumea de joc vastă şi plină de atmosferă din Red Dead Redemption 2 urmează să stea şi la baza unei noi experienţe multiplayer online.

Red Dead Redemption 2 va fi lansat pe 26 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Red Dead Redemption 2Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2Red Dead Redemption 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News