Red Dead Redemption 2 primeşte trailer-ul final înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 18.10.2018
Red Dead Redemption 2 primeşte trailer-ul final înainte de lansare

Cu o săptămână înainte de lansarea jocului, Rockstar Games a lansat trailer-ul final pentru Red Dead Redemption 2, pe care îl puteţi urmări în continuare. După cum ne-au obişnuit in ultima vreme cei de la Rockstar, avem parte din nou de un material video format în exclusivitate din secvenţe din jocul propriu-zis, fără a fi folosite segmente prerenderizate.

Acţiunea din Red Dead Redemption 2 va avea loc în 1899, cu nu mai puţin de 12 ani înainte de evenimentele din primul joc al seriei. După un jaf care nu a decurs conform planului în oraşul Blackwater, Arthur Morgan şi gaşca sa de nelegiuţi Van der Linde sunt nevoiţi să fugă. Cu agenţii federali şi cei mai temuţi vânători de recompense aflaţi pe urmele lor, cei din Van der Linde sunt obligaţi să jefuiască, terorizeze şi să lupte prin inima Americii pentru a supravieţui. În timp ce gaşca e măcinată de tensiuni interne, Athur Morgan trebuie să facă o alegere între propriile idealuri şi loialitatea faţă de grupul Van der Linde, „familia” de răufăcători în care a crescut.

Lumea de joc vastă şi plină de atmosferă din Red Dead Redemption 2 urmează să stea şi la baza noii componente multiplayer Red Dead Online.

Red Dead Redemption 2 va fi lansat pe 26 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Cei care au optat pentru achiziţia unei versiuni digitale a jocului pot face pre-load chiar acum, Red Dead Redemption 2 ocupând aproximativ 89GB pe hard disk-ul consolei.

Red Dead Redemption 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News