Red Dead Redemption 2 – primul trailer cu secvenţe de gameplay!

Autor: Cosmin Aionita | 09.08.2018
Red Dead Redemption 2 – primul trailer cu secvenţe de gameplay!

Rockstar Games a lansat primul dintr-o serie de trailere dedicate elementelor de gameplay din viitorul Red Dead Redemption 2. Astfel, pe lângă posibilitatea de a admira prezentarea grafică excelentă a noului joc, secvenţele de mai jos oferă numeroase detalii despre cum va decurge jocul celor de la Rockstar Games: jucătorul va intra în pielea lui Arthur Morgan, care, alături de gaşca Van der Linde, va fi nevoit să se mute dintr-un loc într-altul, să construiască noi tabere, să interacţioneze cu restul membrilor găştii, să îşi îngrijească şi hrănească calul etc.

Acţiunea din Red Dead Redemption 2 va avea loc în 1899, cu nu mai puţin de 12 ani înainte de evenimentele din primul joc al seriei. După un jaf care nu a decurs conform planului în oraşul Blackwater, Arthur Morgan şi gaşca sa de nelegiuţi Van der Linde sunt nevoiţi să fugă. Cu agenţii federali şi cei mai temuţi vânători de recompense aflaţi pe urmele lor, cei din Van der Linde sunt obligaţi să jefuiască, terorizeze şi să lupte prin inima Americii pentru a supravieţui. În timp ce gaşca e măcinată de tensiuni interne, Athur Morgan trebuie să facă o alegere între propriile idealuri şi loialitatea faţă de grupul Van der Linde, „familia” de răufăcători în care a crescut.

Lumea de joc vastă şi plină de atmosferă din Red Dead Redemption 2 urmează să stea şi la baza unei noi experienţe multiplayer online.

Red Dead Redemption 2 va fi lansat pe 26 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Red Dead Redemption 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News