Red Dead Redeption 2 – bonusuri pentru precomenzi

Autor: Cosmin Aionita | 04.06.2018
Red Dead Redeption 2 - bonusuri pentru precomenzi

Pagina jocului Red Dead Redemption 2 din magazinul oficial al celor de la Microsoft a afişat, pentru un timp limitat, bonusurile pe care jucătorii le vor primi dacă aleg să plaseze o precomandă pentru titlul celor de la Rockstar Games. Informaţia a fost eliminată între timp, existând posibilitatea ca aceste bonusuri să sufere modificări până în momentul în care Rockstar Games va face un anunţ oficial în acest sens.

Astfel, conform listării celor de la Microsoft, jucătorii care plasează o precomandă pentru Red Dead Redemption 2 vor primi următoarele bonusuri digitale:

The War Horse
The Outlaw Survival Kit
Cash Bonus pentru Story Mode-ul din Red Dead Redemption 2
• Bonus de 500 000 $ pentru modul Grand Theft Auto Online din GTA V
Hartă ce indică poziţiile comorilor din Story Mode-ul lui Red Dead Redemption 2 (item ce ar urma să fie oferit doar celor care plasează o precomandă până la data de 31 iulie 2018)

Acţiunea din Red Dead Redemption 2 va avea loc în 1899, cu nu mai puţin de 12 ani înainte de evenimentele din primul joc al seriei. După un jaf care nu a decurs conform planului în oraşul Blackwater, Arthur Morgan şi gaşca sa de nelegiuţi Van der Linde sunt nevoiţi să fugă. Cu agenţii federali şi cei mai temuţi vânători de recompense aflaţi pe urmele lor, cei din Van der Linde sunt obligaţi să jefuiască, terorizeze şi să lupte prin inima Americii pentru a supravieţui. În timp ce gaşca e măcinată de tensiuni interne, Athur Morgan trebuie să facă o alegere între propriile idealuri şi loialitatea faţă de grupul Van der Linde, „familia” de răufăcători în care a crescut.

Lumea de joc vastă şi plină de atmosferă din Red Dead Redemption 2 urmează să stea şi la baza unei noi experienţe multiplayer online.

Red Dead Redemption 2 va fi lansat pe 26 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Red Dead Redemption 2

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News