Redfall: plăcile video GeForce RTX seria 40 promit peste 100fps în rezoluție 4K

Autor: Cosmin Aionita | 03.05.2023
Redfall: plăcile video GeForce RTX seria 40 promit peste 100fps în rezoluție 4K
Foto: NVIDIA

Redfall s-a lansat cu suport pentru NVIDIA DLSS 3 și NVIDIA Reflex, iar posesorii de plăci video GeForce tocmai ce au primit un nou driver Game Ready pentru acest joc.

De asemenea, acesta este driver-ul recomandat și pentru Diablo IV Server Slam și Showgunners, disponibil la rândul său cu DLSS 2. Noul driver oferă și două noi profiluri de setări optime GeForce Experience.

Game Ready pentru Redfall cu DLSS 3 și Reflex

Cel mai nou driver Game Ready oferă optimizări pentru jocul Redfall, disponibil acum cu suport pentru NVIDIA DLSS 3 și NVIDIA Reflex.

Activarea DLSS 3 poate duce la o creștere a performanței cu 71% pe GeForce RTX 4090, oferind gamerilor posibilitatea de a se juca cu până la 188fps în rezoluție 4K, cu toate setările împinse la maximum. Alte soluții din video din gama GeForce RTX seria 40 oferă performanțe bune, cu modelul GeForce RTX 4070 oferind peste 100fps la rezoluție 4K, iar RTX 4080 ajungând la 148fps.

Redfall GeForce
Foto: NVIDIA

Game Ready pentru Diablo IV Server Slam, cu DLSS 2

Ca urmare a unui Open Beta de succes, Blizzard a invitat gamerii să participe la un server stress test cu ocazia Diablo IV Server Slam, care va avea loc între 12 și 14 mai. Jucătorii vor avea o nouă șansă să beneficieze de recompense cosmetice speciale, printre care și Beta Wolf Pack Cosmetic și un nou Mount Trophy.

Iar atunci când se vor juca pe o placă video GeForce RTX, gamerii pot activa DLSS 2 pentru a accelera numărul de cadre pe secundă astfel încât să experimenteze Diablo IV la un nivel crescut de detalii și o rezoluție înaltă. Când Diablo IV se va lansa pe 6 iunie, gamerii cu plăci video GeForce RTX seria 40 vor putea activa DLSS 3 pentru un spor suplimentar de performanță.

Mai multe jocuri cu DLSS

Adopția DLSS continua să crească, iar luna în curs aduce noi titluri ce includ această tehnologie:

  • Showgunners (disponibil acum cu DLSS 2)
  • Daydream: Forgotten Sorrow (lansare pe 24 mai cu DLSS 2 & Ray Tracing)
  • System Shock (lansare pe 30 mai cu DLSS 2)

De asemenea, noul driver Game Ready adaugă și setări optime, disponibile prin aplicația GeForce Experience, pentru două titluri noi:

  • Summoners War: Chronicles
  • KovaaK’s

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News