Reduceri de iarnă pe GOG, Grim Fandango Remastered oferit gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 12.12.2017
Reduceri de iarnă pe GOG, Grim Fandango Remastered oferit gratuit

Good Old Games (GOG.com) a dat start campaniei de reduceri de iarnă, oferind nenumărate jocuri clasice, dar şi apariţii mai noi, în versiuni DRM-free, la preţuri reduse.

Spre exemplu, Hellblade: Senua’s Sacrifice beneficiază de o reducere de 25%, The Witcher 3 Game of The Year Edition poate fi achiziţionat cu o reducere de 60%, iar jocuri premiate recent la The Game Awards 2017, precum Cuphead sau What Remains of Edith Finch, au, la rândul lor, preţuri reduse.

Mai mult, cu această ocazie GOG.com oferă gratuit încă un joc clasic, în versiune actualizată: Grim Fandango Remastered, clasicul adventure de la Lucas Arts, retuşat de studioul Double Fine Productions. Pentru a-l descărca, accesaţi acest link: https://www.gog.com/game/grim_fandango_remastered şi faceţi click pe butonul „Get It Here”. Atenţie însă, oferta va expira în 44 de ore de la momentul publicării acestui articol!

De asemenea, nu vă limitaţi la ofertele de pe prima pagină Good Old Games şi căutaţi-vă jocurile favoite în întregul catalog, s-ar putea să aveţi surprize foarte plăcute.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News