Reduceri de iarnă pe GOG. Prison Architect, joc gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 17.12.2020
Reduceri de iarnă pe GOG. Prison Architect, joc gratuit

S-a dat startul perioadei de reduceri de iarnă pe GOG (Good Old Games), magazinul celor de la CD Projekt specializat în comercializarea de jocuri video DRM-free (fără protecție la copiere).

Cei de la GOG se laudă cu peste 3300 de jocuri oferite la prețuri promoționale, în cazurile unora dintre acestea, reducerile fiind de peste 90% din prețul inițial. Și, spre deosebire de alte sisteme de distribuție digitală specializate pe jocuri pentru PC, GOG oferă atât titluri clasice, old school, adaptate pentru a funcționa pe sistemele moderne, cât și apariții recente, toate disponibile în format DRM-free.

Spre exemplu, dintre jocurile recente, Control Ultimate Edition este disponibil acum la un preț redus cu 50%, echivalent cu numai 19,99€. Hellblade: Senua’s Sacrifice este un alt joc modern, disponibil pe perioada reducerilor de iarnă de pe GOG pentru numai 7,49€ (preț redus cu 75%). Nu în ultimul rând, Desperados III, unul dintre cele mai apreciate jocuri de strategie ale anului 2020, în ediția sa Digital Deluxe Edition, este disponibil la un preț redus la jumătate, de numai 29,99€.

Din rândurile jocurilor clasice oferite de GOG la prețuri reduse, putem enumera colecția Warcraft I și II (disponibilă pentru 10,59€), Heroes of Might & Magic III Complete Edition (2,49€) sau excelentul Diablo I (ce include expansion-ul Hellfire, pentru numai 7€).

Vă recomandăm totuși să aruncați o privire asupra întregului catalog oferit de GOG: multe dintre reduceri nu sunt afișate pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.

Prison Architect, joc gratuit

Cu ocazia campaniei de reduceri de iarnă, Good Old Games vă oferă și un joc gratuit: Prison Architect. Pentru a-l putea obține, trebuie să vă înscrieți la newsletter-ul celor de la GOG și să faceți click pe banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

reduceri GOG

Jocul Prison Architect poate fi revendicat gratuit pentru următoarele 54 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News