Reduceri de primăvară pe GOG. Este oferit și un joc gratuit pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 21.03.2023
Reduceri de primăvară pe GOG. Este oferit și un joc gratuit pentru PC
Foto: GOG

Good Old Games (GOG.com) a dat startul campaniei de reduceri de primăvară. Astfel, până pe 3 aprilie 2023, pe GOG veți găsi peste 4500 de jocuri la prețuri reduse cu până la 95%, atât titluri oldies and goldies, cât și apariții mai recente. Întregul catalog de reduceri de iarnă de pe GOG poate fi consultat aici.

Cu ocazia acestei campanii, GOG oferă și un joc gratuit – Lorelai –, pe care îl puteți obține accesând gog.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

gog

Lorelai, produs de Harvester Games, reprezintă sfârșitul trilogiei de jocuri adventure începute în 2012 cu The Cat Lady și continuate cu Downfall, în 2016. Avem parte de o nouă aventură horror, cu o poveste captivantă, cu dialoguri ce beneficiază de voci în limba engleză și suport pentru controllere.

Atenție însă: Lorelai mai poate fi revendicat drept joc gratuit pe GOG numai pentru următoarele 52 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News