Remasterizarea Red Faction Guerrilla va fi lansată şi pentru Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 25.04.2019
Remasterizarea Red Faction Guerrilla va fi lansată şi pentru Nintendo Switch

După primirea călduroasă primită de un alt titlu remasterizat – Darksiders: Warmastered Edition – pe Nintendo Switch, cei de la THQ Nordic au hotărât să aducă încă o astfel de remasterizare pe consola celor de la Nintendo. Este vorba despre Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered Edition, titlu disponibil deja din vara anului trecut pe PC şi celelalte console.

Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered Edition păstrează gameplay-ul open world bazat pe distrugerea clădirilor din mediul înconjurător, aceasta ediţie oferind atât campania single player din Red Faction: Guerrilla, cât şi componenta multiplayer online a jocului. Au fost implementate şi numeroase noutăţi de ordin grafic: texturi refăcute, efecte noi precum specular mapping, redarea îmbunătăţită a umbrelor, iluminare îmbunătăţită, noi shadere şi efecte de post-procesare. Mai mult, ediţia pentru Nintendo Switch a jocului va include şi moduri grafice pentru performanţă sau calitate, precum şi posibilitatea de a folosi motion controls pentru a ţinti mai precis atunci când folosiţi modul portabil al consolei.

Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered Edition va fi lansat pe 2 iulie 2019 pentru Nintendo Switch, la un preţ recomandat echivalent cu 29,99€. Jocul este deja disponibil pe PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered Edition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News