RiME – clipuri despre procesul de realizare a jocului şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 17.04.2017
RiME - clipuri despre procesul de realizare a jocului şi imagini noi

Grey Box şi Six Foot au publicat două clipuri dedicate procesului de producţie a jocului RiME, cel mai nou proiect al studioului Tequila Works (Deadlight). Pe parcursul acestor două clipuri video, veţi avea ocazia să aflaţi mai multe despre diferitele etape ale realizării acestui joc, dar şi să urmăriţi câteva secvenţe de gameplay noi din RiME. Nu uitaţi să porniţi subtitrările! De asemenea, în galeria de mai jos se regăsesc cele mai noi imagini din acest joc.

RiME este o aventură single player combinată cu elemente de explorare şi rezolvare de puzzle-uri, personajul principal fiind un băieţel ce se trezeşte pe o insulă misterioasă dupa ce ambarcaţiunea sa eşuează pe ţărm. Puzzle-urile jocului vor folosi elemente precum lumina, sunetul, perspectiva sau chiar trecerea timpului, producătorii promiţând o experienţă care să atingă latura sentimentală a jucătorilor.

RiME este construit cu ajutorul Unreal Engine 4 şi va fi lansat pe 26 mai 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. O ediţie pentru Nintendo Switch va fi disponibilă la o dată ulterioară.

Rime

RimeRime

RimeRime

RimeRime

Urmărește Go4Games.ro pe Google News