RiME va fi lansat în această primăvară, pe toate platformele

Autor: Cosmin Aionita | 09.01.2017
RiME va fi lansat în această primăvară, pe toate platformele

RiME este cel mai nou proiect al studioului Tequila Works (Deadlight), anunţat iniţial la Gamescom 2013 drept titlu exclusiv pentru PlayStation 4. Între timp, relaţia cu Sony nu a evoluat prea bine, compania japoneză alegând să vândă proprietatea intelectuală RiME înapoi către studioul spaniol.

Astfel, Tequila Works a început o nouă colaborare cu publisherii Grey Box şi Six Foot, RiME fiind readus la viaţă, de această dată sub forma unui titlu multiplatform, ce va fi lansat în această primăvară, atât pentru PlayStation 4, cât şi pentru Xbox One, PC şi Nintendo Switch. Mai mult, jocul va beneficia şi de o ediţie fizică pentru PS4 şi Xbox One.

RiME este o aventură single player combinată cu elemente de explorare şi rezolvare de puzzle-uri, personajul principal fiind un băieţel ce se trezeşte pe o insulă misterioasă dupa ce ambarcaţiunea sa eşuează pe ţărm. Puzzle-urile jocului vor folosi elemente precum lumina, sunetul, perspectiva sau chiar trecerea timpului, producătorii promiţând o experienţă care să atingă latura sentimentală a jucătorilor.

RiME este construit cu ajutorul Unreal Engine 4 şi va fi lansat în luna mai a acestui an, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Nintendo Switch.

RiMERiME

RiMERiME

RiMERiME

RiMERiME

RiMERiME

RiMERiME

Urmărește Go4Games.ro pe Google News