Riot Games le oferă streamerilor și creatorilor de conținut un ghid despre sănătatea mintală

Autor: Vlad Ionescu | 31.05.2021
Riot Games le oferă streamerilor și creatorilor de conținut un ghid despre sănătatea mintală

Sănătatea mintală este un aspect luat din ce în ce mai în serios, chiar și în lumea gaming-ului. Diferiți producători de jocuri și organizatori de evenimente vin în ajutorul utilizatorilor și al echipelor pentru a îi ajuta cu diferite sfaturi și practici pentru o bună sănătate mintală. Riot Games, unul dintre cele mai mari nume din industria jocurilor video, a lansat un ghid pe acest subiect, dedicat creatorilor de conținut și streamerilor.

Printr-o colaborare cu Public Good Projects, o organizație nonprofit de sănătate din SUA, Riot Games și-a luat un angajament fața de membrii comunității sale, cu scopul de îi ajuta să-și mențină o sănătate mintală cât mai bună, pe căi naturale. Obiectivul din spatele parteneriatului a fost crearea unui ghid gratuit de susținere a sănătății mentale pentru streameri și creatorii de conținut. Astfel, acest ghid este gratuit și disponibil pentru oricine dorește să înțeleagă cum să-și sprijine prietenii care se confrută cu probleme de sănătate mintală.

Riot Games a început să ofere asistență încă din luna iunie

Cei de la Riot Games au specificat faptul că jucătorii din America de Nord au menționat că menținerea sănătății mintale este cea mai importantă valoare socială, compania fiind în totalitate de acord cu această afirmație. Proiectul este o continuare a unei inițiative pornite de Riot, care, începând din luna iunie, oferă asistență gratuită și confidențială pentru oricine.

Astfel, „Crisis Text Line” este un serviciu non-stop și poate ajuta membrii comunității cu diferite de probleme și gânduri de depresie și anxietate. De când a început pandemia de COVID-19, multe companii au ales să abordeze această problemă, iar industria gaming-ului nu a fost trecută cu vederea. O mulțime de utilizatori au apelat la creatorii de conținut pentru sfaturi despre sănătatea mintală în ultimul an, iar acest ghid va ajuta utilizatorii să găsească informații, resurse și cele mai bune practici de la organizații de top în domeniul sănătății mintale.

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News
Comentarii