Riot Games sărbătorește Pride Day cu skin-uri gratuite și evenimente exclusive

Autor: Vlad Ionescu | 18.05.2021
Riot Games sărbătorește Pride Day cu skin-uri gratuite și evenimente exclusive
Foto: Riot Games

Evenimentul Pride Celebrations a prins viața în toate titlurile celor de la Riot Games, oferindu-le gamerilor șansă de a sărbători ziua internațională de luptă împotriva homofobiei, transfobiei și bifobiei, cu o mulțime de evenimente și skin-uri specifice. De asemenea, începând din acest an, conținut legat de Pride Day va fi lansat în fiecare an în jocurile celor de la Riot Games.

League of Legends, unul dintre cele mai populare titluri la ora actuală, le oferă gamerilor pictograme cu simbolul curcubeului, care denotă diferitele identități ale comunității LGBT. În plus, gamerii vor avea acces și la o serie de misiuni noi prin care vor putea obține diferite recompense în joc. Aceste pictograme vor fi active până la sfârșitul lunii iunie.

Teamfight Tactics, un alt joc apreciat și dezvoltat de Riot Games, beneficiează de asemenea de pictograme, pe lângă noi accesorii. După ce finalizează o misiune lansată odată cu acest eveniment, jucătorii vor primi mai multe pictograme Pride, oferindu-le mai multe combinații de culori ale steagurilor și emblemelor LGBT.

În titlul Legends of Runterra, pictogramele curcubeu vor fi introduse în joc începând cu data de 19 mai și vor putea fi găsite într-un pachet gratuit, disponibil în magazinul jocului. Acest pachet include un nou emote cu Tyari the Traveler, precum și un nou Gardian, Ellie Elephant.

Cât despre jucătorii de Wild Rift, aceștia vor beneficia de pictograme prin intermediul unor misiuni, care le vor oferi de asemenea și un nou homeguard în joc.

Valorant, una dintre revelațiile scenei de eSports la momentul actual, nu a primit încă o actualizare ce sărbătorește Pride Day, însă Riot Games a menționat faptul că titlul va avea, la rândul său, conținut specific evenimentului, pe măsură ce luna iunie se aproprie.

Pe lângă evenimente din joc, ce vor dura până la sfârșitul lunii iunie, prin intermediul magazinului oficial Riot Games Store vor fi disponibile produse cu tematică Pride, care includ obiecte de genul căni, cămăși și chiar steaguri. Din suma obținută în urma vânzării acestor produse, Riot va dona banii către proiectul It Gets Better.

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News