Valorant va primi o hartă suplimentară și skin-uri noi în episodul 2: actul 3

Autor: Cosmin Aionita | 27.04.2021
Valorant va primi o hartă suplimentară și skin-uri noi în episodul 2: actul 3
Foto: Riot Games

Valorant, shooter-ul tactic de la Riot Games, își va invita fanii să descopere o nouă locație exotică. Un paradis tropical, pe cât de seducător, pe atât de periculos, insula Breeze reprezintă harta ideală pe care jucătorii își vor putea etala talentele, purtând noua gamă de cosmetice Forsaken.

Odată cu lansarea Actului 3 din episodul 2, Valorant introduce și un nou Battle Pass plin de noutăți: cărți de identitate, brelocuri de arme, spray-uri și skin-uri pentru arme. Battle Pass-ul poate fi completat în două variante, fie gratuit, fie în schimbul a 1000 VP, cea de-a doua opțiune conferind acces la și mai multe premii.

Noua hartă Breeze

Noua hartă din Valorant aduce vara mai devreme, acțiunea urmând să aibă loc într-un peisaj deschis, luminos. Insula este ideală pentru jucatorii care preferă armele cu bătaie lungă, datorită mărimii și configurației sale.

Skin-uri noi: Forsaken

Noul Act aduce o serie nouă de skin-uri care va fi lansată chiar începând de astăzi, 27 aprilie. Succesoare ale seriei Sovereign, skin-urile au efecte audiovizuale specifice, cu un design estetic deosebit.

Gama de skin-uri Forsaken pentru arme:

  • Vandal
  • Operator
  • Spectru
  • Clasic
  • Forsaken Ritual Blade (cuțit)

În plus, un pachet mai mic conține obiecte cosmetice, cum ar fi o carte, un spray și un breloc de armă. Pachetul va costa 7100 VP.

Un grup restrâns de creatori de conținut români a fost invitat, în exclusivitate, de Riot Games să joace Actul 3 înainte de lansarea oficială. Unul dintre aceștia a fost Skaaro, a cărui experiență poate fi urmărită în clipul de mai jos.

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News