Rise of The Tomb Raider – foarte curând şi pe PC!

Autor: Cosmin Aionita | 27.12.2015
Rise of The Tomb Raider – foarte curând şi pe PC!

Rise of The Tomb Raider a strârnit o reală controversă atunci când a fost confirmat, în cadrul conferinţei Microsoft de la Gamescom 2014, că jocul va fi lansat în exclusivitate pentru consolele Xbox One şi Xbox 360. Mai apoi, mesajul celor de la Microsoft a fost “diluat”: noul joc al seriei Tomb Raider urma să fie dedicat exclusiv consolelor Xbox pentru e perioadă limitată de timp. Ulterior, Square Enix (deţinătorul drepturilor pentru Tomb Raider) a confirmat că noua aventură a Larei Croft urmează să fie lansată şi pentru PC şi PlayStation 4 în cursul anului 2016.

Iată că astăzi misterul începe să dispară aproape în totalitate: tocmai a fost deschisă pagina oficială a jocului Rise of The Tomb Raider pe Steam, aceasta confirmând ceea ce bănuiam cu toţii: jocul celor de la Crystal Dynamics va fi lansat foarte curând şi pentru PC. Conform listării de pe Steam, Rise of The Tomb Raider va fi disponibil pe această platformă undeva în cursul lunii ianuarie 2016.

Rise of The Tomb Raider

Rise of The Tomb Raider îi poartă paşii eroinei Lara Croft din Siria până în Siberia, în căutarea legendarei citadele Kitezh. Noul Tomb Raider aduce puzzle-uri mult mai numeroase şi complexe decât în titlul anterior, iar Lara este capabilă să urce în copaci, să înoate, să se ascundă în vegetaţie, să mânuiască mai multe arme de acelaşi tip sau să-şi facă pierdută urma dacă a fost deja detectată de inamici.

Rise of The Tomb Raider este disponibil acum pentru Xbox One şi Xbox 360, şi va fi lansat în cursul lunii ianuarie 2016 pentru PC, versiunea pentru PlayStation 4 fiind aşteptată în toamna anului viitor.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News