Rise of The Tomb Raider – iată îmbunătăţirile grafice pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 27.01.2016
Rise of The Tomb Raider - iată îmbunătăţirile grafice pentru PC

Square Enix a publicat un nou material dedicat versiunii pentru PC a lui Rise of The Tomb Raider, menit să scoată în evidenţă ce îmbunătăţiri grafice vom întâlni în această ediţie a jocului. Se pare că studiourile Crystal Dynamics şi Nixxes Software au depus un efort considerabil în realizarea versiunii pentru PC a jocului, implementând efecte precum anisotropic filtering, tessellation, dynamic foliage, precum şi HBAO+ (metodă de ambient occlusion dezvoltată de NVIDIA). Mai multe detalii despre acestea găsiţi în clipul de mai jos.

Rise of The Tomb Raider îi poartă paşii eroinei Lara Croft din Siria până în Siberia, în căutarea legendarei citadele Kitezh. Noul Tomb Raider aduce puzzle-uri mult mai numeroase şi complexe decât în titlul anterior, iar Lara este capabilă să urce în copaci, să înoate, să se ascundă în vegetaţie, să mânuiască mai multe arme de acelaşi tip sau să-şi facă pierdută urma dacă a fost deja detectată de inamici.

Rise of The Tomb Raider este disponibil acum pentru Xbox One şi Xbox 360, şi va fi lansat mâine, 28 ianuarie 2016, pentru PC, versiunea pentru PlayStation 4 fiind aşteptată în toamna lui 2016.

Rise of The Tomb Raider

Urmărește Go4Games.ro pe Google News