Rocket League – utilizatorii de PS4 pot juca online cu posesorii celorlalte console

Autor: Cosmin Aionita | 15.01.2019
Rocket League – utilizatorii de PS4 pot juca online cu posesorii celorlalte console

În luna septembrie a anului trecut, cei de la Sony au confirmat pornirea unui program beta de multiplayer online cross-platform, prin intermediul căruia utilizatorii de console PlayStation 4 aveau ocazia, în sfârşit, să joace online împreună cu posesorii de console Xbox One şi Nintendo Switch. Acest program a debutat cu Fortnite, noi titluri fiind promise pentru viitorul apropiat.

Zis şi făcut: cei de la Psyonix, prin vocea lui Jeremy Dunham (vicepreşedinte al departamentului publishing din cadrul companiei), au confirmat că Rocket League se alătură programului de multiplayer online cross-platform pornit de PlayStation, începând de acum toţi deţinătorii jocului de pe PS4 urmând să poată juca cu prietenii lor ce deţin alte platforme (Xbox One, Nintendo Switch sau Steam/PC).

Implementarea funcţionează atât în meciurile realizate pe baza sistemului de matchmaking din Rocket League, precum şi în meciurile private. Tot ce trebuie să faceţi pentru a beneficia de această facilitate este să accesaţi meniul de opţiuni al jocului, apoi tab-ul “Gameplay” şi să activaţi setarea “Cross-Platform Play”.

Foarte curând, odată cu primul update oficial din 2019 pentru Rocket League, cei de la Psyonix promit că vor adăuga funcţionalitate cross-platform şi pentru sistemul de party-uri din joc, jucătorii urmând să aibă astfel posibilitatea de a se grupa în party-uri alături de prietenii de pe celelalte platforme.

Rocket League este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Windows şi Linux) şi Mac.

Rocket League

Rocket LeagueRocket League

Urmărește Go4Games.ro pe Google News