Sackboy: A Big Adventure, upgrade de performanță cu DLSS 3. Cyberpunk 2077 va primi Ray Tracing complet

Autor: Cosmin Aionita | 06.04.2023
Sackboy: A Big Adventure, upgrade de performanță cu DLSS 3. Cyberpunk 2077 va primi Ray Tracing complet
Foto: NVIDIA

Cu peste 280 de jocuri și aplicații cu suport pentru DLSS disponibile astăzi, tehnologia de super sampling bazata pe AI a celor de la NVIDIA este adoptată foarte rapid. Cea mai recentă versiune – DLSS 3 – accelerează acum performanța în 30 de jocuri lansate, ceea ce reprezintă o rată de adopție de șapte ori mai mare decât cea a lui DLSS 2 în primele șase luni de la apariție. Săptămâna aceasta, versiunea pentru PC de Sackboy: A Big Adventure, de la Sony Interactive Entertainment, este cel mai nou joc care primește un upgrade de performanță grație suportului pentru cel mai recent DLSS.

Sackboy: A Big Adventure, upgrade de performanță cu DLSS 3

Când Sackboy: A Big Adventure s-a lansat anul trecut în octombrie, a venit cu suport pentru DLSS 2 și efecte Ray Traced precum reflexii, umbre și ambient occlusion. Iar jocul s-a dovedit un adevărat test de anduranță pentru orice sistem, atunci când era rulat în rezoluție 4K, cu toate opțiunile grafice setate la maximum.

Cel mai nou update pentru Sackboy: A Big Adventure aduce suport pentru NVIDIA DLSS 3, NVIDIA Reflex și Shader Execution Reordering (SER), sporind și mai mult performanța pentru gamerii cu plăci video GeForce RTX din seria 40.

Update-ul pentru Sackboy: A Big Adventure este disponibil acum.

Cyberpunk 2077 capătă o dimensiune nouă, cu Ray Tracing complet

De asemenea, mult așteptatul preview tehnologic pentru Cyberpunk 2077 Ray Tracing: Overdrive Mode se va lansa săptămâna viitoare, pe 11 aprilie.

Acest preview tehnologic pentru Cyberpunk 2077 – Ray Tracing: Overdrive Mode – îmbunătățește grafica deja avansată a jocului cu un render bazat în intregime pe Ray Tracing, cunoscut și drept path tracing. Acesta oferă un sneak peek asupra unui viitor în care Ray Tracing-ul va fi utilizat la potențialul său maxim, iar NVIDIA lucrează cu CD Projekt RED la și mai multe îmbunătățiri pentru acest mod, bug fix-uri și optimizări de performanță.

Sursa: NVIDIA

Urmărește Go4Games.ro pe Google News