Saints Row a atins stadiul Gold: jocul a fost finalizat și va fi lansat la timp

Autor: Cosmin Aionita | 20.07.2022
Saints Row a atins stadiul Gold: jocul a fost finalizat și va fi lansat la timp
Foto: Deep Silver

Prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, Deep Silver și studioul Volition Inc. au confirmat că noul Saints Row a atins stadiul Gold, dezvoltarea acestuia fiind finalizată cu succes. În limbajul de specialitate folosit de producătorii de jocuri, “versiunea Gold” a unui joc este cea finală, care este trimisă către fabrici pentru a fi multiplicată pe discuri și livrată către magazine.

Reboot pentru seria Saints Row

Noul Saints Row se dorește a fi un reboot complet pentru serie, precum și un așa-zis origin story pentru gruparea Saints. Vom avea parte de o distribuție complet nouă, formată din Neenah, Eli și Kevin, conduși “în luptă” de liderul/lidera The Boss, personaj pe care jucătorii îl vor putea personaliza în detaliu. De asemenea, eroii astfel personalizați vor putea fi folosiți, mai apoi, și în componenta multiplayer co-op a jocului.

Acțiunea se va desfășura într-un oraș nou: Santo Ileso, locul unde afacerile fac casă bună cu ilegalitățile, numai bun pentru a porni un nou imperiu al crimei. Orașul va fi împărțit în nouă districte, iar producătorii promit că va reprezenta cel mai cuprinzător mediu de joc inclus în titlurile seriei până acum.

Ajuns în stadiul Gold, acest nou Saints Row va fi lansat pe 23 august 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (Epic Games Store).

Sursa: Saints Row Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News