Scrisoare deschisă adresată fanilor seriei Hitman

| 16.01.2014
Scrisoare deschisă adresată fanilor seriei Hitman

Studioul IO Interactive a ţinut să redacteze următoarea scrisoare deschisă, dedicată fanilor jocurilor din seria Hitman. Astfel, se risipesc norii negri şi zvonurile nu atât de îmbucurătoare ce planau în jurul acestei serii de tradiţie, precum şi a soartei studioului danez.

„Dragi fani Hitman,

Am dorit să împărtăşim această scrisoare deschisă cu toţi cei care aşteaptă cu sufletul la gură mai multe noutăţi despre ce se întâmplă cu franciza Hitman.

În acest moment, IO Interactive se află în plin proces de realizare a următorului joc AAA din seria Hitman, dedicat PC-urilor şi consolelor de nouă generaţie. Suntem în totalitate concentraţi pe acest proiect şi dorim să vă dezvăluim câteva prime detalii despre acesta.

În următorul joc al seriei Hitman, veţi intra în pielea unui Agent 47 aflat la apogeul carierei sale, acesta urmând să se implice în misiuni pe tot globul, bucurându-se de suportul total al ICA şi al persoanei sale de contact, Diana Burnwood.

Jocul se va concentra pe experienţa de bază a seriei Hitman, urmând să permită folosirea unei arii foarte largi de unelte în vederea eliminării a diferite ţinte, fiecare plasată într-o locaţie exotică de pe glob. Construim acest joc pe fundaţia motorului grafic Glacier 2, folosind învăţăturile trase din Hitman: Absolution, dar şi cele mai reuşite elemente din titlurile precedente Hitman: Contracts sau Hitman: Blood Money.

Toate acestea înseamnă că vom adăuga un nivel de detaliu extrem nivelurilor din joc, acestea urmănd sa fie de departe cele mai extinse astfel medii de joc incluse într-un titlu al seriei Hitman. Am adoptat un design de nivel deschis, non-linear, asigurând astfel un gameplay lipsit de limitări artificiale, de tip sandbox, fără checkpoint-uri. Scopul nostru este să oferim niveluri vii, credibile şi care să-ţi taie respiraţia, acestea fiind proiectate pentru a permite jucătorilor să experimenteze cu AI-ul din joc şi să creeze acele momente unice, pe care orice fan al seriei Hitman le iubeşte.

Şi modul de joc Contracts va fi implementat, cu posibilitatea de a-ţi crea propriile challenge-uri, experimentând astfel cu nivelurile foarte mari şi oportunităţile oferite de acestea. Bineînţeles, va exista posibilitatea de a partaja aceste challenge-uri cu restul lumii, precum şi opţiunea de a-ţi provoca prietenii (sau duşmanii) să completeze aceste misiuni. Regulile tale, Contractele tale.

Vă veţi bucura de asemenea când veţi afla că am decis să înlăturăm „buzunare magice” ale Agentului 47. Suntem convinşi că această lămurire este suficientă în legătură cu acest subiect.

Pe parcursul anului 2014, vom dezvălui mai multe detalii despre noul joc. Avem atât de multe lucruri planificate şi suntem extrem de nerăbdători să împărtăşim cu voi ce va aduce viitorul seriei Hitman.

Mulţumim pentru dăruirea şi aprecierea voastră. Vom dezvălui mult mai multe detalii în următoarele luni.

Echipa de la IO Interactive.”

Hitman

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News